top of page

Autisme

  • Hoe ga je om met kinderen die moeite hebben met sociale interacties en communicatie?

  • Hoe bied je ondersteuning aan leerlingen die vastlopen in een overweldigende omgeving?

  • Hoe zorg je voor een inclusieve klasomgeving waar alle kinderen kunnen gedijen?

.

Onze unieke benadering van autisme biedt inzicht, tools en praktische tips om deze uitdagingen aan te gaan en kinderen met autisme te helpen bloeien. Door praktische tools en strategieën te bieden, helpen we leerkrachten en andere professionals om snel en effectief te reageren op de behoeften van kinderen en jongeren met autisme, ook in de klas.

 

Of je nu te maken hebt met sensorische overbelasting, communicatieproblemen of gedragsuitdagingen, onze benadering is gericht op het bieden van concrete oplossingen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Van het creëren van een autisme-vriendelijke omgeving tot het implementeren van gepersonaliseerde ondersteuningsplannen, wij staan ​​je bij op elke stap van de reis naar inclusief onderwijs. Met onze opleidingen en materialen kun je het verschil maken voor kinderen met autisme, zelfs in de drukte van het dagelijkse onderwijsleven.

Onze 'Autisme' reizen

Samen op weg naar inclusie: autisme begrijpen, kinderen ondersteunen

Ontdek ons diverse opleidingsaanbod, variërend van een gratis training tot de intensieve jaaropleiding, allemaal gericht op het verbeteren van het welzijn van kinderen met autisme in verschillende contexten. Kies de opleiding die het beste bij jou past en maak een verschil in het leven van deze kinderen.

Onze Autisme Wizard

Wat anderen delen...

Blijft boeiend om deze lessen te volgen. Elke keer opnieuw krijg ik veel inspiratie en tips om op school mee aan de slag te gaan.

Kleuterjuf Nikita

bottom of page