top of page

Leer kinderen hoe...

We hanteren een toch wel unieke benadering van gedrag, waarbij we (onderwijs) professionals aanmoedigen om voorbij het oppervlakkige gedrag te kijken en dieper te graven. Net als een ijsberg, waarvan slechts een klein deel zichtbaar is boven het wateroppervlak, is het zichtbare gedrag van kinderen vaak slechts het topje van de ijsberg.

 

Door (onderwijs) professionals te leren hoe ze onder water kunnen kijken, kunnen ze de dieperliggende oorzaken van gedrag begrijpen en effectief ondersteunen. Met onze opleidingen en praktische tools helpen we professionals om een holistische kijk op gedrag te ontwikkelen en kinderen te ondersteunen bij het navigeren door hun emoties en uitdagingen.

De Kindercoach opleiding is de opleiding waarbij we professionals voorzien van de nodige tools en inzichten om effectief onder water te kijken naar het gedrag van kinderen. Met deze opleiding leren deelnemers niet alleen hoe ze het zichtbare gedrag van kinderen kunnen begrijpen, maar ook hoe ze de dieperliggende oorzaken kunnen identificeren en aanpakken. Je leert met andere woorden hoe je kinderen terug kunt laten stralen.

Vanaf september '24 kan je ook de nieuwe Jongerencoach opleiding volgen. Een jaaropleiding waarbij je de handvaten en technieken aangeboden krijgt om met jongeren aan de slag te gaan.

Onze "coach" opleidingen

Ontdek de sleutel tot groei!

Ontdek de unieke benadering van gedrag in onze opleidingen, waarbij we professionals leren om voorbij oppervlakkige symptomen te kijken. Met praktische tools en diepgaand inzicht helpen we je om effectiever te reageren op gedrag in diverse situaties. Onze opleidingen bieden een unieke combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden, waardoor je als professional echt het verschil kunt maken voor de kinderen en jongeren.

Onze Wizards

Wat anderen delen...

De workshop Gedrag heeft me geleerd om voorbij het oppervlakkige gedrag van mijn leerlingen te kijken en hun behoeften beter te begrijpen. Als leerkracht heb ik nu concrete tools om effectiever te reageren en een positieve impact te hebben op de klasdynamiek. Een echte eye-opener!

Juf Tamara

bottom of page