top of page

Talenten

Welkom op Schateiland, waar we op avontuur gaan om de unieke talenten van elk kind te ontdekken.

 

Met behulp van speelse en creatieve werkvormen: Schatgravers en Kompasvinder, onthullen we de verborgen schatten die diep in elk kind verscholen liggen.

 

Boeiende verhalen en creatieve expressie, we verkennen een scala aan mogelijkheden om de talenten van kinderen te laten schitteren.

Bereid je voor om verrast te worden en omarm het avontuur van het ontdekken en ontwikkelen van de unieke schatten die

elk kind tot een waardevol juweel maken op

Schateiland.

Welkom, waar elk talent wordt aangemoedigd om te

stralen als nooit tevoren.

Onze 'Talentreizen'

Help kinderen hun talenten (h) erkennen

Onze talentreizen nodigen je uit op een opwindende ontdekkingstocht waar we de unieke gaven van elk kind onthullen. Met behulp van speelse en creatieve werkvormen gaan we samen op avontuur om de verborgen schatten te vinden die diep in de ziel van elk kind verscholen liggen.

Talenten

Word jij een Schatgraver of Kompasvinder?

Word jij een Schatgraver (voor lagere school kinderen) of een Kompasvinder (voor tieners)? Deze programma's zijn ontworpen om kinderen te helpen hun eigen talenten te ontdekken en hun innerlijk kompas te vinden. Als Schatgraver of Kompasvinder krijg je de kans om op een speelse en avontuurlijke manier op zoek te gaan naar wat jou uniek maakt. Door middel van creatieve activiteiten, reflectie en samenwerking leer je niet alleen je eigen talenten kennen, maar ontwikkel je ook belangrijke vaardigheden zoals zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en veerkracht. Of je nu een Schatgraver bent die op zoek gaat naar verborgen schatten of een Kompasvinder die zijn weg vindt in de complexe wereld van de tienerjaren, deze programma's bieden een veilige en ondersteunende omgeving om te groeien en te bloeien. Doe mee en ontdek de kracht van hun talenten en innerlijk kompas!

Onze Talenten Wizard

Wat anderen delen...

De workshop is zeer inspirerend aangezien ze door een gepassioneerde vrouw worden gegeven. Deze opleiding gaf mezelf veel tools om laagdrempelig met kinderen rond zelfbeeld en talenten aan de slag te gaan.
Kinderen bloeien open als ze op deze ontdekkingsreis mogen gaan en dat is het fijnste wat er is. Dit spel ga ik nog veel gebruiken.

Ine Moors - Klinisch kinderpsychologe

bottom of page