top of page

Leren omgaan met faalangst

Workshop om aan de hand van de unieke kaartset om faalangstmonsters aan te pakken

Deze praktijkgerichte en creatieve workshop is speciaal ontworpen voor (onderwijs) professionals die met kinderen werken en die willen leren hoe ze op een laagdrempelige, speelse en effectieve manier kinderen kunnen helpen om hun faalangstmonster te herkennen en aan te pakken.

 

Gedurende deze intensieve 4 uur durende sessie word je als deelnemer aangemoedigd om actief te participeren en te experimenteren met de kaarten om een diepgaand begrip te krijgen van faalangst bij kinderen en hoe deze kaartset kan bijdragen aan het verminderen ervan.

Tijdens de workshop word je betrokken bij een reeks praktische en creatieve activiteiten. Je krijgt de kans om daadwerkelijk met de kaarten te spelen, waarbij verschillende scenario's verkent worden om faalangst bij kinderen aan te pakken.

 

Door middel van groepsdiscussies en hands-on oefeningen zal je de diversiteit en flexibiliteit van de kaartset ontdekken en leren hoe je deze kunt aanpassen aan de unieke behoeften van de kinderen waarmee je werkt. Deze workshop is ook geschikt voor professionals die in het buitengewoon onderwijs werkzaam zijn..

inhoud kaartset faalangst.jpg

Inhoud van de workshop